top of page

Ajans Be Nice ile Başarıyı Şekillendirmek:

Güncelleme tarihi: 16 Oca

Grape Law Markası Özelinde Etkinlik ve Basın İletişimi Yönetimi


Ajans Be Nice ailesi olarak, etkinlik yönetimi ve basın tanıtımında başarılı işlere imza atmaya devam ediyoruz. Markalarımızın hedef kitlelerine hassas ve etkili bir şekilde ulaşmasını sağlamak için özel stratejiler geliştiriyor, organizasyonlarını sorunsuz bir şekilde yönetme ve medyada geniş yer bulmalarını sağlama yetkinliklerimizle gurur duyuyoruz.


Be Nice'deki felsefemiz, başarılı etkinliklerin anlık tanıtım faydalarının ötesine geçmek.

Bu nedenle markalarımızın bilinirliğini artırmak için farklı hedef kitlelere de temas etmelerini sağlıyoruz. Bunu yaparken sürece sadece pazarlama odaklı yaklaşmıyor, aynı zamanda markaların değerli bilgileri toplum ile paylaşan misyonlarını öne çıkartacak sürdürülebilir söylem ve iletişim stratejisi ile hareket etmelerini sağlıyoruz.


Kusursuz Etkinlik Yürütme

Yaklaşımımızın çarpıcı bir örneği, Ekim ayında Kolektif House'da 200 etkili kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz “Grape Law'ın Start-uplar için Rota Amerika” etkinliği ile ilgili.. Gelin süreci nasıl ele aldığımıza birlikte bakalım:




Grape Law'ın Start-uplar için Rota Amerika Vaka Çalışması


Hedef: Geleneksel ücretli reklamlara başvurmadan Grape Law etkinliğine katılım gösterecek hedef kitlenin radarına gimek, etkinliğin öncesi ve sonrasında basında yer almasını sağlayarak olumlu medya ilgisi yaratmak.


Küçük ya da büyük olsun tüm etkinliklere aynı hassasiyetle bakmak önemli. Hedef kitleye uygun mekan, ulaşım operasyonu, karşılama, çalışacak ekip, kayıt, teknik yönetim gibi bir etkinlikte ele almak gereken pek çok nokta yer alıyor. Her bir çalışma bu nedenle titiz bir planlama ve yönetim gerektiriyor. Be Nice ekibi olarak Grape Law için gerçekleştirdiğimiz 3 saat süren organizasyona da bu hassasiyetle yaklaştık.


Entegre İletişim Faaliyetleri


Etkinliğe katılımı ve markanın bilinirliğini artırmak için etkinlik öncesinde kapsamlı bir iletişim kampanyası başlattık. LinkedIn duyuruları, etkinlik öncesi Start Up’ların dikkatini çeken anlatımların yer aldığı özel bülten çalışmaları ve hedefli basın davetleri gibi kanallardan yararlanarak bütünsel bir tanıtım stratejisi oluşturduk.


Çevrimiçi Katılım ve Veri Toplama


Online katılım ve veri toplama bu kampanyanın başarısında çok önemli bir rol oynadı. Web sitesi tabanlı kayıt sistemi katılımcı kaydını kolaylaştırdı ve marka, hedeflenen kitle profilinin gönüllü bilgilerini elde etme konusunda sağlıklı bir veriye ulaştı.


Medya İlişkileri ve Basın Desteği


Medya ilişkilerinin önemini çok iyi bilen Be Nice PR ekibimiz, önemli yayın organlarıyla güçlü bağlar kurdu. Etkinlik öncesi ve sonrası titizlikle hazırlanan basın bültenleri 2700'den fazla ulusal basın mensubuna ulaştırılarak Türkiye'nin önemli medya platformlarında geniş yer bulmasını sağladı.


Start-uplar için Rota Amerika etkinliğinin ölçülebilir etkisi, katılım ve etkileşim metriklerinin ötesine geçti. Yerel ve ulusal basında, web sayfalarında ve sosyal medya hesaplarında geniş yer bulan etkinlik, medyanın ve start up’ların olumlu ilgisini çekerek Grape Law'ın marka görünürlüğünü önemli ölçüde artırmasını sağladı.

Be Nice olarak, geleneksel halkla ilişkiler uygulamalarının ötesine geçerek, markalarımızın hedef kitlesiyle karşılıklı etkileşimde bulunduğu, kusursuz bir şekilde örtüşen özel stratejiler sunuyoruz. New York’da faaliyetlerini gerçekleştiren ve Türk start up’lara büyümeleri için profesyonel hizmet sağlayan Grape Law, bu etkinlik ile pek çok kişiye temas etti ve etmeye devam ediyor. İletişim ve etkinliğin başarısı, Be Nice ekibinin uzun yıllara dayanan profesyonelliğinin ve her bir sürece farklı açılardan ele alan özel yaklaşımının bir kanıtıdır. Rakiplerinden ayrışmak, hedef kitlelerine gerçek anlamda dokunmak, onlarla etkili iletişim kurmak ve markasının hikayesini baştan yazmak isteyenlerin yol arkadaşı olan Be Nice, markalar için güvenilir, sürdürülebilir bir ortak olmaya devam ediyor.



ÖRNEK BAZI BASIN YANSIMALARI



17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page