top of page

New York Travel Showcase Etkinliğinde Türkiye ve Kolombiya Ahengi

New York'ta düzenlenen, Türkiye ve Kolombiya'nın olağanüstü destinasyonlarını içeren New York Travel Showcase etkinliği katılımcıları büyüledi.


Türkiye New York Başkonsolosluğu'nun ev sahipliğinde Türk Evi’nde, 15 Haziran’da düzenlenen etkinlikte, Türkiye ve Kolomibiya’nın turistik, kültürel ve sanatsal özelliklerinin sergilendiği gece canlı bir kültür şölenine dönüştü. Bu yıl ikincisi gerçekleşen Travel Showcase; in212 Productions ve Ajans Be Nice katkılarıyla düzenlendi.

Tanıtılan destinasyonlar arasında derin tarihi, deniz, kumsal, güneş, manzara ve büyüleyici kültürüyle Türkiye, rengarenk gelenekleri, müziği ve hayranlık uyandıran sahilleriyle Kolombiya, ada cazibesi ve masmavi sularıyla tanınan büyüleyici bir Karayip adası olan Curaçao, vardı. Küresel çeşitliliğin bir kutlamaya dönüştüğü etkinlik, katılımcıların seyahat iştahını kabartacak nitelikteyti.

New York Travel Showcase ülkelerin tanıtımı, uluslararası turizmin artırılması ve kültürel alışverişin geliştirilmesi için her yıl New York’ta gerçekleştirilerek giderek geleneksel bir etkinğe dönüşürken, ülkelerin başkonsolosluk temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, seyahat tutkunları ve basın mensuplarının katıldığı etkinliğe Mangrove Beach Resort, Türk Hava Yolları ve Avianca Havayolları tarafından destek verildi.

Etkinlik boyunca, katılımcılara bu üç inanılmaz ülkeden kültürel performansların, sanatsal gösterilerin ve cezbedici mutfak lezzetlerinin muhteşem bir birleşimi sunuldu. Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Travel Showcase; Türkiye, Curaçao ve Kolombiya'nın ruhunu başarıyla yakalayarak, katılımcıların her bir destinasyonların güzelliğine ve cazibesine kapılmalarını sağladı.
Bu büyük etkinliğe ev sahipliği yaparak kültürel alışverişi, Türkiye turizm tanıtımını ve diplomatik bağlantıları destekleleyen Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, uluslararası ilişkilerin geliştirilmesi ve yeni fırsatların keşfedilmesi için bu buluşmaların yeni kapılar açan bir platform oluşturduğunu belirtti. Gece, Kolombiya New York Konsolosu Andres Mejia Pizano ve Kolombiya eski güzellik kraliçesi Stefania Brunettis tarafından katılımcılar arasında düzenlenen çekiliş ile belirlenen isimlere Türk Hava Yolları’ndan bilet hediye edilmesi ile son buldu.


12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page